Karcsúbb alak, feszesebb bőr és erőteljesebb izmok az innovatív HIEMT elektromágneses eljárással!

A HIEMT elektromágneses alakformáló gép az egyik legújabb eljárás, amellyel gyorsan és látványosan érhetjük el a kívánt karcsúbb alakot és feszesebb bőrt a problémás területen. Az alkalmazott gép FDA minősítéssel rendelkező biztonságos technológia, amely nők és férfiak számára egyaránt megoldást jelenthet az álomalak eléréséhez.

3 in 1 hatás: 

Mik a HIEMT eljárás előnyei?

Az eljárással egyszerre 3 hatást fejtünk ki: izomtömeg növekedés, zsírszövet csökkenés és anyagcsere gyorsulás egyszerre történik a kezelés során.

A gép kezelőfejei elektromágneses mezőt hoznak létre, amely rendkívüli módon stimulálja az izmokat – ennek hatására az izmok alapszerkezete erősödik, térfogata pedig növekszik.

A kezelés során beindul a lipolízis folyamata: rengeteg szabad zsírsav szabadul fel a zsírsejtek pedig elhalnak, ennek következtében pedig csökken a zsírszövet.

Az eljárás fájdalommentes – nem terhel hőt és nem okoz égési sérüléseket.

Kinek ajánljuk a kezelést és milyen eredményeket várhatunk?

A HIEMT alakformáló eljárást mindenkinek ajánljuk, aki szeretne pár centit lefaragni a problémás területekről, mint a has, vagy a combok és akik erősebb izomzatra, feszesebb, tónusosabb vonalakra vágynak. Tudtad, hogy 1 kezelés nagyjából 20.000 felülésnek vagy guggolásnak felel meg? A HIEMT által előidézett izommunka tehát extrém behatásnak felel meg, aminek köszönhetően növekedni kezd az izomtömeg és beindul a lipolízis folyamata, így erősebb izmokat, vékonyabb zsírréteget, feszesebb bőrfelületet és tónusos testet kapunk! Ráadásul a tónusosabb és erősebb izomrostok miatt az anyagcsere is gyorsul.

Mire alkalmazhatjuk?

Elektromágneses Intimpad:

A HI-SCULPT Elektromágneses Intimpad hatékony megoldást nyújt a medenceizmok gyengülése esetén kortól, problémától és nemtől függetlenül. Az Intimpad olyan problémákra nyújt megoldás hölgyek esetében, mint a szülés utáni regeneráció, férfiak esetében pedig azoknak segít, akik prosztata problémákkal küzdenek.
Nemtől függetlenül egyszerűen, kényelmese, gyorsan és fájdalommentesen segít a medencefenék-izom erősítésében, a záróizmok működésének fokozásában, inkontinencia megelőzésében és megszüntetésében.
Heti 2×25 perc kezeléssel, egy 6 alkalmas kúrát követően jelentős életminőségbeli javulás tapasztalható.

A HIEMT eredményei

1 kúra eredménye:

Ellenjavallatok:

Mely esetekben ne válaszd a HIEMT alakformálást:

Hiemt alakformálás :

Próba alkalom

2 hetes kúra (4 alkalom)

3 hetes kúra (6 alkalom)

Intimpad kezelés

Keress bizalommal

Kapcsolatfelvétel

Elérhetőség

Térkép / Útvonaltervezés:

Kérdésed van? Írj nekünk