Mire jó az Infratrainer?

Az INFRATRAINER hatására a test megszabadul a káros anyagoktól. A méregtelenítő funkció az egész testre stimuláló hatással van.

Mi történik a testeddel edzés közben?

-Az infrasugarak behatolnak a bőröd alá, melyek hőenergiává alakulnak át.
-A zsírégető krém célzottan helyi vérbőséget okoz, mely gyorsítja a zsírégetést.
-A kerékpározás miatt a feloldott zsír könnyen átalakul energiává.
-A méreganyagok verejtékezéssel távoznak, mely összegyűlik a fólianadrágban.

1. BEMELEGÍTÉS
(kb. 10 - 15 perc)

- az izmok elkezdenek bemelegedni
- felgyorsul a vérkeringés
- elkezd izzadni a test

2. EDZÉS

Eleinte a könnyen mobilizálható szénhidrát tartalékokat kezdi el használni a testünk, majd lassan átáll a zsírok lebontására, így a szervezet a zsírégetésből nyeri az energiát.

3. LEVEZETÉS
(kb. 5 perc)

- a szervezet hőmérséklete visszaáll
- nyugalmi állapotba kerül a pulzus Az edzés alatt egyènileg is állíthatóak az ellenállások, és az infra hőfoka is. Így mindenki a saját tempójában haladhat, ezért még azok számára is akik ritkán, vagy egyáltalán nem sportolnak, kellemesen telik az 50 perc.

Az izomzat eléri összehúzódási határának 100%-át, ezáltal pedig a nagy energiaigény miatt erős lipolízisz indul be, melynek hatására nagy mennyiségű zsírsav szabadul fel. A túl magas szabad zsírsav koncentráció miatt pedig a zsírsejtek sejthalálon mennek keresztül, tartalmuk kiürül (beindul az apoptózis, vagyis programozott sejthalál), a normál metabolizmus során megtörténik a kiválasztás és a feleslegessé vált, lebontott anyagok természetes elvezetés útján távoznak a szervezetből. A kezelés következtében tehát erősebb izmokat, vékonyabb zsírréteget, feszesebb bőrfelületet és tónusos testet kapunk! ráadásul a tónusosabb és erősebb izomrostok miatt az anyagcsere gyorsul.

Hogyan használjam az Infratrainert?

Milyen gyakran Infratrainerezzek?

Keress bizalommal

Kapcsolatfelvétel

Elérhetőség

Térkép / Útvonaltervezés:

Kérdésed van? Írj nekünk