Formásabb alak és feszesebb bőr gyorsan és fájdalommentesen egy egyedülálló testkezelési eljárással!

Látványos alakformálás a MonoSculpt testkezelési eljárással: egyszerre kezelhetjük vele a nem kívánt zsírlerakódást és a meglazult bőrt, az eredmény pedig nemcsak centiméterekben mérhető, hanem a bőr is látványosan feszesebbé válik.

A MonoSculpt eljárás lényege, hogy 6 db monopoláris RF kezelőlapot helyezünk a problémás testrészre, ahol zsírszövet csökkenést szeretnénk elérni. A kezelőfejeket fokozatosan, ciklusokban melegítjük fel: a monopoláris rádiófrekvenciás energia és a kontrollált hő hatására a zsírsejtek apoptózison mennek keresztül, azaz elhalnak, majd fokozatosan és természetesen módon kiürülnek a szervezetből.

Mik a MonoSculpt eljárás előnyei?

A kezelés menete

A kezelést konzultáció előzi meg, mely során felmérjük a kezelendő területet vagy területeket, megmérjük a testsúlyt és a testrész kerületét, majd személyes kezelési tervet állítunk fel.

A kezelés előtt a fém eszközöket (ékszerek, testpiercing) el kell távolítani a kezelési területről és kerüljük a testápoló használatát is, ugyanis a testrésznek száraznak kell lennie.

A kezelt terület méretétől függően maximum 6 db MonoSculpt kezelőfejet helyezünk fel és elosztjuk azokon a területeken, ahol zsírszövet csökkenést szeretnénk elérni. A kezeléshez nem szükséges gél vagy bármilyen vezető anyag használata, száraz bőrre helyezzük a lapokat és letakarással rögzítjük őket.

Beállítjuk a kívánt célhőmérsékletet és kezelési időt, majd a kezelés során a gép folyamatos hőmérséklet emeléssel és monitorozással mutatja az elért hőmérsékletet, valamint szabályozza a hőt. Az eljárás során a hőérzetet leginkább egy forró köves masszázshoz tudnánk hasonlítani.

Egy nap akár két testrészt is kezelhetünk, mivel a lapok egyszer áthelyezhetők, majd 1-2 nap elteltével akár ismét elvégezhető egy másik testterületen az eljárás.

Hány alkalom szükséges a kezelésből?

A kezeléseket kúra-szerűen érdemes igénybe venni: általában 3-5 alkalom szükséges a kívánt eredmény eléréséhez, az alkalmak között pedig 3-4 hétnek kell eltelnie. Az újabb kúra megkezdéséhez legalább 2-3 hónapnak kell eltelnie. Az eredmény már egy kezelés után látható, viszont a kívánt hatást 8-12 hét alatt érjük el!

A Monosculpt előnyei

Monosculpt kezelések

Kezelés 1 testrészen

Kezelés 2 testrészen

Keress bizalommal

Kapcsolatfelvétel

Elérhetőség

Térkép / Útvonaltervezés:

Kérdésed van? Írj nekünk