Ha azt gondolod, ez egy laza kis „tekergetés” lesz...

Akkor előre szólunk: elég kemény egy órának nézel elébe! Cserébe viszont az edző, az ütemes zene és a társad húzóereje átlendít majd a holtpontokon!

Izzasztó élményben lesz részed, nyúlfarknyi pihi és szünetek, tekerés, ellenállás, brutál lábmunka… A ruháidból csavarni lehet majd a vizet!

MI TÖRTÉNIK TESTEDDEL EDZÉS KÖZBEN? 💪

Mi a spinning edzést kicsit átalakítottuk a vírus és a prívát szféra megőrzése miatt.
Nálunk 2-en tekerhetnek csak a terembe, online edzővel. A tekerést ki lehet próbálni egy 30 perces edzés keretein belül.
Az edzések időtartalma 30-60 perc.

Ha Te is belevágsz ebbe az edzéstípusba, készülj, hiszen a következő jótékony hatások lesznek a „tekerőpartnereid”:

A spinning kiváló kardió edzés

A teremben végezhető mozgásformák közül a leghatékonyabb zsírégető sport, mely egyszerre fejleszti a testet és a lelket, a mentális képességeinket és az állóképességünket is. 

Bárki űzheti kortól és nemtől függetlenül. Pozitív hatásai közé tartozik, hogy a nagy intenzitású mozgás következtében fokozott izzadás jellemző, így a méregtelenítés is beindul a szervezetben, ugyanakkor egy dinamikus tekeréssel nagyon jól levezethető a bennünk felgyűlt feszültség, így a stressz is könnyebben leküzdhető. A mozgás következtében jelentősen javul a keringési rendszerünk, megerősíti a szívünket, hatékonyabb lesz a vér oxigénszállító képességünk. Mint minden sportnál a spinning-nél is fontos a rendszeresség és a fokozatosság elve, de mivel nem igényel előképzettséget, bátran vágjunk bele.

Jó, ha tudod... Mit ígér nekünk a Spinning?

Keress bizalommal

Kapcsolatfelvétel

Elérhetőség

Térkép / Útvonaltervezés:

Kérdésed van? Írj nekünk