Priol Anita

Rólam

Szeretettel köszöntelek oldalamon. Priol Anita vagyok, a Priol Anita Health & Beauty szalon megálmodója és vezetője.

Szalonunkat 2020-ban nyitottuk meg, egy igényesen kialakított, exkluzív környezetben, ahol nagy hangsúlyt fektetünk a testmozgásra privát edzések és alakformáló kezelések során. Vendégeink bátran fordulhatnak hozzám edzés, életmód és étkezési tanácsadással kapcsolatban. Fontos számomra, hogy tanácsaimmal segítsem, motiváljam vendégeimet, mindezt magas minőségben, lelkiismeretesen és teljes maximalizmussal végzem.
Vendégeink igényeit szem előtt tartva szalonunk állandóan fejlődik, hiszen hisszük, hogy szolgáltatni csak szakértelemmel és felkészülten lehet. Öröm számomra, ha vendégeink érzik, hogy maximális figyelmet fordítunk rájuk és minden igényüket kiszolgáljuk.
Boldog vagyok, hogy mindennapjaim során azt csinálom, amit szeretek és szerencsésnek érzem magam, hogy a munkám az otthonom is egyben. A folyamatos fejlődés híve vagyok, állandó mozgásban tartom magamat, tanulok és mindig új ötletekkel, meglátásokkal bővítjük szalonunk életét. Folyamatosan keressük az új szolgáltatási területeket, figyelve az igényekre és az aktualitásokra.
Célom és hivatásom, hogy vendégeink elégedetten távozzanak tőlünk és ismét felkeressenek minket!

Nézz körül szolgáltatásaink között, keress fel minket elérhetőségeink egyikén vagy foglalj rögtön időpontot bármely szolgáltatásunkra.